dilluns, 26 de gener de 2009

Benvinguts al nostre bloc!Avui inaugurem el nostre bloc mitjançant aquest vídeo de la processó del 2008.

Es tracta de dos balls individuals efectuats en primer lloc per Emili Chaqués i Marià Marqués i, en segon lloc, per Daniel Vera i Fernando Cebolla (tio i nebot). Les passades que realitzen són carretes i floretes respectivament, i la contrada, el carrer sequial. El ball té lloc al davant de la casa d'Angelines Serrano, tia d'Emili Chaqués que, amb motiu del pas dels tornejants de Sueca, exposa una imatge de la Mare de Déu de Sales a la seua balconada que, segons afirmen els familiars, té al voltant de 300 anys.

4 comentaris:

 1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 2. Ie, «fogolitris», al final vau fer L'última fuga de l'any 'ixa o quê? Jo vaig estar en Sales des de les 5 i mitja i allí no n'hi hâva ni hora!

  Per cert, en l'última opció de la'enqôsta hauria de dir «Tinc igual», pâ que quedara més suecà...

  ResponElimina
 3. Hola artista!

  L'última fuga de l'any tingué lloc a les 4 de la vesprada. Sent que no l'hages pogut vore! Tanmateix, aprofitant les noves tecnologies, informarem els visitants d'aquest bloc, de les properes actuacions!

  Una salutació,

  Emili Chaqués

  ResponElimina
 4. Hola,

  Em diuen Beatriz Traver i estic buscant a Daniel Vera. Vam estudiar Història de l'Art junts fa uns anys. Si algú pot ajudar-me per favor que es pose en contacte amb mi mitjançant la següent adreça.

  propitia.sum@gmail.com

  Gràcies!

  ResponElimina